Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. kolo Soptíka 2017 v Močovicích

8. 10. 2017

Soptík v Močovicích

V neděli 10.9. se sjela družstva dětí a dorostu na hřiště do Močovic, aby poměřili své dovednosti ve čtvrtém kole Soptíka 2017.

                První se soutěžilo v kategorii dorostu a přípravky. Naše družstvo dorostu je složené z dorostenců a dorostenek, které doplňují děti z kategorie starších dětí. První pokus tohoto družstva skončil v čase 31,16 a všichni členové družstva věděli, že na stupně vítězů by bylo dobré stlačit čas pod magickou třicítku. To se bohužel v druhém pokuse nepodařilo, ale i tak to stačilo na pěkné čtvrté místo. Přípravka obhajovala první místo z předchozího závodu. Na čase tohoto družstva se podepsala absence některých dětí. V této kategorii je nejvíce znát když, chybí některé ze starších dětí. V našem družstvu některé větší děti chyběly a tak nám čas 38,37 stačil tentokrát jen na páté místo.

                Kategorie mladších je již několik let zastoupená v našem sboru dvěma družstvy. První se představilo naše Béčko, které je pravidelně doplňované členy přípravky a jejich lepší čas měl tentokrát hodnotu 28,60 což stačilo na čtrnácté místo. Áčko bylo tentokrát v kompletní sestavě a hned to bylo znát. Diváci viděli dva pěkné pokusy a ten lepší byl ukončen v čase 19,65. Tento pěkný pokus stačil na krásné druhé místo, za suveréna letošní sezony Uhlířské Janovice.

Jako poslední se představila družstva starších dětí. I v této soutěži se podařilo domácímu družstvu obsadit s časem 18,89 druhé místo. A tím napodobilo družstvo mladších dětí.

 

Náhledy fotografií ze složky 4. kolo Soptíka 2017 - Močovice