Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. kolo Soptíka 2018 - Močovice

13. 9. 2018

4. kolo Soptíka – Močovice

V neděli 9.9 se sjela poprvé po prázdninách družstva dětí a dorostu na další kolo Soptíka 2018.  Tentokrát soutěž připravil náš sbor na hřišti v Močovicích.

V kategorii přípravky letos poprvé běžela dvě družstva. Naše Béčko bylo složené z nejmenších dětí a doplněno dětmi z Áčka. První pokus se nepovedl a v druhém se časomíra zastavila na hodnotě 47,77, což je úspěch! Naše áčko zaběhlo dva vyrovnané pokusy a čas 27,52 stačil na druhé místo.

Dorostenci zaběhli také dva vyrovnané pokusy. Ten druhý byl o trochu rychlejší a jeho hodnota byla 28,20. To tentokrát stačilo na šesté místo.

V kategorii mladších dětí máme v tomto roce družstvo složené z dětí, které teprve sbírají zkušenosti. Tentokrát bylo družstvo doplněno dvěma dětmi z přípravky a první požární útok se moc nepovedl. V druhém pokusu se čas podařilo zlepšit na hodnotu 31,01.

 Tento čas posunul toto družstvo na jedenáctou příčku.

Poslední se předvedlo družstvo starších dětí. Hned v prvním pokusu se povedlo zlepšit  náš letošní nejlepší čas. V druhém pokusu se už zlepšení nepodařilo a tak nám čas 16,89 stačil na krásnou třetí příčku.

V sobotu jedeme na poslední letošní kolo Soptíka do Vrdů.

 

TM

 

Náhledy fotografií ze složky 4. kolo Soptíka 2018 - Močovice