Jdi na obsah Jdi na menu
 


8. kolo KHL - Krchleby

21. 9. 2011

 

8. kolo KHL – Krchleby

 

Sobota 17.9. 2011 byla ve znamení posledního kola letošního ročníku Kutnohorské hasičské ligy. Volba hostitele tohoto zakončení byla asi ta nejlepší, protože Krchleby mají s pořádáním podobných akcí mnohaletou zkušenost a jejich přístup ke všem akcím je přímo vzorový. Počasí ve znamení babího léta a krásný areál, to vše zlepšovalo náladu družstvům, která dorazila do Krchleb, jak je již zvykem na závěrečné kolo, před desátou hodinou. Naše družstvo běželo znovu složené jen z našich členů a to ve složení:

Patrik Richard, Pepa Chvátil, Tomáš Moravec, Tomáš Petráček, Pepa Vlach, Roman Kratochvíl a Pepa Bednárek

Před startem jsme věděli, že je to poslední pokus této sezony a my můžeme v téměř domácím prostředí jen překvapit . Zaběhli jsme docela čistý pokus a náš druhý nejlepší čas v této ligové sezoně . Čas 30,54 s nás dlouho držel na první příčce a nakonec nám stačil na 5 místo v tomto kole .

V celkovém součtu nás ten dnešní výkon posunul z 11 příčky na konečnou 9. Devátá příčka je pro nás zatím nejhorším umístěním za několik let působení našeho družstva v KHL. Je to o to větší skok, že jsme se v loňské sezoně prali do posledního kola o stupně vítězů a nakonec skončili na čtvrtém místě . Ale pokud to budeme hodnotit podle výkonů a problémů v letošní sezoně, tak je to deváté místo docela dobré a musíme konstatovat, že jsme mohli dopadnout i o hodně hůř. Máme před sebou zimní přestávku a nezbývá, než doufat, že v příští sezoně bude vše lepší. Na závěr se chci ještě poohlédnout, za výkonem Zibohlav v kategorii mužů. Ti kteří jezdí ligu pravidelně musí jen zírat, jak tím letošním ročníkem propluli. To, že ani jednou nezaváhali a osm startů proměnili na osm vítězství asi hovoří za vše. Kdo umí, ten umí . Taky si myslím, že stojí za to ,poděkovat rozhodčím a časomíře za práci v celé sezoně. Na oba tyto posty se zapomíná a všichni si na ně vzpomeneme, jen když máme nějaký problém.

Tak za rok na lize ahoj .

 

 

Náhledy fotografií ze složky 8. kolo KHL - Krchleby