Jdi na obsah Jdi na menu
 


Braňák 2015 - Církvice

17. 4. 2015

Braňák 2015 v Církvici

 

V neděli 12.4 se konal v Církvici  závod Požárnické všestrannosti. V průběhu závodu nás příjemně hřálo jarní sluníčko a všichni si užívali pěkný den.

Za náš sbor se na trati představila 4 družstva.

Jako první se na trať dlouhou 3km vydalo družstvo starších dětí. Toto družstvo vyběhlo v kompletním složení. Z celkového počtu 9 hlídek skončilo na 5. místě.

V kategorii mladších jsme postavili na start dvě družstva. Původně měla běžet tři družstva, ale díky nemocem jsme museli zredukovat naší účast na dvě. Naše „B“ bylo poskládané z dětí, které teprve sbírají zkušenosti a tomu odpovídá i jejich umístění. Skončili na 12. místě. „A“ bylo tentokrát v kompletní sestavě a bylo to znát. Třetí nejrychlejší čas a několik drobných zaváhání na trati vyneslo tomuto družstvu třetí příčku v tomto závoděyes. Chybělo jen 28 s na druhou příčku sad.

V přípravce jsme na stejnou trať vyslali „jeden a půl“ družstva. Přípravka dorazila v 8 dětech a tak jsme mohli dvěma dětmi vypomoci družstvu Uhlířských Janovic B. Naše přípravka skončila v této disciplíně na 4. místě a během tohoto závodu si dobyly svou premiéru v hasičských závodech i několik našich nejmladších dětí.

A teď už hurá na útoky wink.

 

TM

 

Náhledy fotografií ze složky Braňák 2015 - Církvice