Jdi na obsah Jdi na menu
 


dětská soutěž v Červeném Hrádku

13. 8. 2014

 

Červený Hrádek
Po roce jsme se opět vrátili do Červeného Hrádku. 6. 7. jsme jeli obhajovat loňský úspěch.  Před rokem, jsme v kategorii starších vybojovali třetí místo a mezi mladšími první a druhé místo. Ještě musím připomenout, že v Hrádku se běhá na nástřikové terče.
V letošním roce jsme mezi staršíma znovu soutěžili o stupně vítězů a nakonec jsme s časem30,35 úspěšně obhájili třetí místo. Jen nás může trochu mrzet, že jsme nezopakovali loňský čas (25,28). Ten by nám stačil v tomto ročníku na první místo.
 V mladší kategorii se od nás po loňském velkém úspěchu čekalo znovu to nejlepší umístění. V obou našich mladších družstvech dostali příležitost nováčkové, kteří přešli v letošním roce z přípravky. Béčko předvedlo dva poměrně vyrovnané pokusy, ale v obou jsme udělali drobné chybičky a to nás připravilo o lepší umístění a museli jsme se spokojit s pátým místem. Na třetí příčku jsme ztratili jen 2 vteřiny. Zato naše Áčko znovu předvedlo hned v prvním pokusu útok bez chyb s časem 28,64. V druhém rozběhu se nám rozpojil spoj a proto jsme útok ukončili v čase přes minutu. Ale to nás určitě nemuselo vůbec mrzet, protože první pokus stačil na suverénní první místo. Červený Hrádek na nás z druhého místa ztrácel skoro 9 vteřin.  
TM
 

Náhledy fotografií ze složky Červený Hrádek