Jdi na obsah Jdi na menu
 


fotbalový turnaj SDH 2011

31. 7. 2011

 

Fotbalový turnaj SDH

 

Sobota 30.7. byla ve znamení hasičského fotbalu a deštivého počasí. Tyto dvě věci k sobě již po tři roky tradičně patří . Asi díky deštivému počasí nedorazily dva týmy (Prostřední Ves a Souňov), které se do turnaje předem nahlásily . Bylo nás na hřišti stejně, jako při prvním ročníku, jen Močovice a Církvice. Proti tomu prvnímu ročníku,  přeci jen změna nastala, a to v tom, že z Církvic i z Močovic nastoupily dva týmy. Hrálo se v základní skupině každý s každým. Po odehrání základní skupiny se střetl třetí se čtvrtým o 3. místo a ve finále první s druhým. Dost rozmáčený terén a vytrvalý déšť nutil týmy hrát opatrně a bez zranění. Hladký průběh narušil jen zápas v základní skupině  Církvice Senioři : Církvice Junioři, kde se zranil brankář seniorů Jan Sviták. Byl převezen záchrannou službou do Čáslavské nemocnice se zlomeninou holenní kosti. Honzovi, přejeme všichni brzké uzdravení a doufáme, že za rok k nám znovu dorazí.

 

Celkové pořadí:

1. Močovice A

2. Církvice senioři

3. Církvice junioři

4. Močovice B

 

Ještě připojuji výsledky posledních zápasů:

o 3 místo Močovice B : Církvice junioři    2:5

finále        Močovice A : Církvice senioři   7:0

 

individuální ceny:

nejlepší brankář - Richard Topinka (Močovice A)

nejlepší střelec - Petr Oliva (Močovice A)  17. gólů v turnaji

nejlepší hráč - Jan Sviták (Církvice senioři)

 

Určitě musím poděkovat obsluze (do toho počítám i moderátora turnaje), která po dva víkendy za sebou odvedla perfektní práci a jejich přístup by měl být pro ostatní příkladem .

Po již tradiční přípravě celého turnaje jen v pár lidech nás mile překvapila docela hojná účast na nedělní brigádě při úklidu kabin a hřiště. Pokud se nás sejde dost, jde to rychle a hlavně nás to potom i baví a neodrazuje od pořádání dalších akcí. Již dnes budeme psát žádost Svatému Petru o lepší počasí na příští ročník .

 

 

Náhledy fotografií ze složky fotbalový turnaj SDH