Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hasičský ples 2014

11. 2. 2014

 

Hasičský ples SDH Močovice 8.2.2014
V sobotu 8. 2 .2014 se v místní sokolovně konal Hasičský ples SDH Močovice. Na plese hrála kapela NO-BODY z Vlkanče. V průběhu večera vystoupila skupina mažoretek -  složená z rodičů mažoretek z DDM Čáslav, kde tancuje i členka našeho SDH Věra Vojtěchová. Tato skupina si specielně pro náš ples nacvičila skladbu na hasičské téma a stejně jako v loňském roce sklidila velký aplaus a obdiv všech přítomných. Po tomto vystoupení předal starosta OSH Kutná Hora Jaroslav Dušek starostovi našeho sboru Josefu Chvátilovi čestné uznání pro SDH Močovice. Toto ocenění obdržel náš sbor za dlouholetou práci s mládeží. Půlnoční přestávku vyplnilo losování tradiční tomboly, kde jako hlavní ceny byly: motorová pila, zájezd pro dvě osoby na Orlí hnízdo a sud Kozla 11°. Za zájezd musíme ještě jednou poděkovat Tereze Tiché z CA RELAX TOUR Čáslav. Po tombole byli ještě vylosováni tři výherci, kteří se mohli účastnit dovednostní soutěže v neklasické hasičské disciplíně. Tentokrát soutěžili tři ženy a vzhledem k tomu, že ani jedna není hasička, tak museli všichni přítomní uznat, že si počínaly velmi dobře. Třeba se některá po této zkušenosti rozhodne zapojit do práce v našem sboru.
Na závěr nezbývá ,  než doufat, že se všem ples líbil a začít se těšit na ten příští.
 
 
Foto z plesu najdete na našich stránkách (fotky na našem webu poskytli členové našeho sboru a Josef Moravec) a na tomto odkazu:
 
http://www.svoboda.info/galerie/plesy/foto-mazoretky-ci-pozarni-utoky-to-je-strucny-vycet-z-programu-hasicskeho-plesu-v-mocovicich.html
 

Náhledy fotografií ze složky Hasičský ples 2014

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář