Jdi na obsah Jdi na menu
 


KHL - Konárovice 2010

17. 7. 2010

Liga v Konárovicích

 

V sobotu 17.7. jsme se vydali do Konárovic na čtvrté kolo KHL. Od posledního kola, jsme trénovali  z důvodů dovolených jen jednou a doufali jsme, že nic nezkazíme . Touha po vylepšení letošního maxima (29,24s) byla po tréninkových časech dost velká. Na plato jsme šli druzí a při nárazovém větru, který se občas rozfoukal, nezbývalo než doufat, že se nerozfouká při našem nástřiku. Začátek útoku byl rozběhnutý pěkně a i přes menší zaváhání na koši šla voda z mašiny docela rychle. Pravý proudař po dlouhém nástřiku v Hrádku chtěl ukázat, že stříkat umí, ale zlomená hadice za jeho zády udělala své. Proud nebyl takový, jaký by měl být a čas 28,69s  je sice zlepšením letošního maxima, ale v koutku duše jsme všichni doufali ve 27s . Tento čas nám stačil jen na šesté místo v tomto kole. Letos poprvé nezvítězily Zibohlavy a pořadí na bedně bylo následující: 1. Č.Hrádek A (24,99s) , 2. Křesetice (26,05s),  Zibohlavy (26,64s). V průběžném pořadí ligy nám zatím zůstala druhá pozice, ale bez zlepšení jí dlouho neudržíme . Máme skoro měsíc do příštího kola, tak uvidíme, co se za tu dobu podaří natrénovat.

Jen pro pořádek, pořadí v kategorii žen se taky docela promíchalo a Horka II.(30,47s) se dostala poprvé na stupně vítězů a to hned na ten nejvyšší . Na druhém místě skončily Krchleby (31,82s) a třetí se umístily domácí Konárovice (32,69s).

Doufám, že s některými družstvy se uvidíme již za týden, na fotbalovém turnaji hasičských družstev, příští sobotu v Močovicích .

 

 

Náhledy fotografií ze složky KHL Konárovice 2010