Jdi na obsah Jdi na menu
 


okresní kolo 2009 - Konárovice

31. 5. 2009

 

OKRESNÍ SOUTĚŽ 2009 - KONÁROVICE

   V sobotu 30.5.2009 se naše družstvo zúčastnilo, první společné okresní soutěže okresů Kutná Hora a Kolín. Tato soutěž se konala v hasičském areálu SDH Konárovice. Na soutěž jsme jeli po delší době v téměř kompletní sestavě a to nás docela dost navnadilo, na dobré umístění. Na naší ranní dobré náladě, nic nezměnilo ani špatné počasí.

Celou soutěž odstartoval běh na 100m s překážkami. Na tuto disciplínu za nás nastoupili: Patrik Richard, Josef Vlach, Jakub Valena a Martin Králík. Ani jeden z kluků nezaběhl čas, na který výkonnostně mají a v celkovém součtu tří nejrychlejších časů (66,17) jsme obsadili 4 místo. V průběhu stovek si dost závodníků stěžovalo, že jim nevychází kroky mezi bariérou a kladinou. Těžko říct, zda to byla výmluva, nebo špatně rozměřená trať. 

Na druhé disciplíně (štafeta 4x100m), jsme měli ambice největší. Naše druhá štafeta ve složení: Patrik Richard, Josef Vlach, Jakub Valena a Richard Topinka, zaběhla v Krchlebech čas  68,41. (na člunkové dráze). Štafeta byla velice slibně rozběhlá a po položení „hasičáku“ byl čas okolo 60s. Bohužel, když byl „Ťópa“ asi 10-15m od něj tak hasičák spadl. Návrat a opětovné postavení, znamenal ztrátu a čas 79,45. To nám vyneslo znovu 4. místo. 

Na závěr se šel tradičně útok. Ten jsme šli v sestavě: Martin Valtr, Tomáš Moravec, David Vacek, Roman Kratochvíl, Josef Vlach, Patrik Richard a Jakub Valena. Útok jsme snad nešli špatně, ale máme pocit, že nám začíná někdy stávkovat mašina a pomalu tlačí. K tomu se přidalo stříkání okolo 6s a byl z toho čas 31,53 (náš soutěžní – normální). A jak jinak než 4. místo.

V celkovém pořadí jsme skončili na 4. místě. Toto umístění je nejhorší, za několik let a je pro nás velkým zklamáním. Nezbývá, než doufat ,že letos v lize a za rok v Krchlebech předvedeme lepší výkony. 

(tm)

 

Náhledy fotografií ze složky kores 2009 - Konárovice

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář