Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okresní kolo

2. 6. 2014

 

Okresní kolo 2014
 
Po 3 letech se náš sbor představil na okresním kole. Díky tomu, že se okres vrátil na trávu do sousedních Krchleb jsme se rozhodli, znovu soutěžit na této akci. Rozhodnutí padlo na okrskové soutěži. Řešli jsme problém s počtem lidí, kteří se mohou zúčastnit této akce.
Nakonec odjelo družstvo ve složení Patrik Richard, Jakub Valena, Josef Chvátil, Tomáš Petráček, Josef Vlach, Dan Novák a Roman Kratochvíl. V záloze jsme měli ještě Honzu Kubáta, ale vzhledem k tomu, že ještě v loňském roce běhal za děti a neabsolvoval ani jeden trénink s dospělákama, tak se jeho premiéra v této kategorii odložila.
Ve štafetách jsme postavili jen jedno družstvo a to skončilo na pěkném třetím místě. Při požárním útoku jsme díky tomu, že hned po startu ruplo Pepovi Chvátilovi v kolenu a on se sotva dobelhal k mašině, pak  i dlouhé stříkání znamenalo čas dost přes 30 vteřin. Druhý pokus vypadal docela dobře, ale nevydrželo béčko na rozdělovači. Jak říkal později Pepa Vlach na rozdělovači je pojistka a ta má po zapojení cvaknout. Ta naše tentokrát cvakla dvakrát. Jednou na platě a potom při útoku . V celkovém pořadí jsme se umístili na krásném čtvrtém místě. Pro někoho je to nepopulární bramborová, ale pro nás je to malé vítězství. A doufám, že to nebyl zase na několik let náš poslední okres.

TM

 

Náhledy fotografií ze složky Okres 2014