Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okrsek 2013

8. 5. 2013

 

Okrsek č.6
 
Netradičně v sobotu 4.5. se konala letošní okrsková soutěž. Naše družstvo, se po dlouhé době sešlo v kompletní sestavě. Jen co se týká tréninku, tak se nic nemění. Díky pracovní vytíženosti a jiným směnám u členů družstva se tréninky nedaří svolat již více než rok. Tentokrát jsme se sešli až v sobotu ráno a po nezbytné přípravě mašiny po téměř roční nečinnosti, jsme zaběhli 2 cvičné pokusy a hurá na soutěž.
             Na samotné soutěži, se vše vyvíjelo stejně, jako několik let zpátky. To znamená, že jsme s přehledem vyhráli stovky a rozhodnout se mělo zase v požárním útoku. A to je dlouhodobá doména Krchlebáků. Letos nám dali šanci tím, že po chybě na koši a delším nástřiku zaběhli čas 35,93s. Naše družstvo umělo v této sestavě i 26s, ale to v dobách pravidelných tréninků. Nakonec nám přálo i trochu štěstí a zaběhli jsme čas 28,11s. To nám stačilo na vítězství v požárním útoku a tím i na celkové vítězství . Naše vítězství je první v okrskové historii (alespoň nikdo nepomatuje, že bychom  někdy v minulosti okrsek vyhráli).
            Na okrsku se představilo i družstvo nad 35 let, ale v propozicích je vypsaná soutěž jen nad 40 let a proto naše družstvo šlo mimo soutěž a s útokem v čase 42,09s ukázalo, že požární útok umí i bez jediného tréninku.
 
Sestava mužů:
Koš – Patrik Richard
Savce – Lukáš Tesař
Mašina – David Vacek
B – Tomáš Petráček
Rozdělovač – Josef Vlach
Levý proud – Roman Kratochvíl
Pravý proud – Jakub Valena
 
Sestava „mužiů,,  nad 35 let:
Koš – Josef Chvátil
Savce – Zdeněk Suchomel (nejstarší účastník okrskové soutěže)
Mašina – Tomáš Moravec
B – Věra Vojtěchová
Rozdělovač – Miroslav Potměšil
Levý proud – Tomáš Cypra
Pravý proud – Jirka Tejkal (SDH Vodranty)
 
 

Náhledy fotografií ze složky Okrsek 2013