Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plamen v Močovicích

30. 5. 2013

Plamen v Močovicích         

 

V neděli 26. 5. 2012 se konalo na hřišti v Močovicích závěrečné kolo celoroční činnosti Plamen 2012 – 2013. Předpověď nevlídného počasí naštěstí neodradila od účasti celkem 18 družstev z šesti SDH našeho okresu.

         Jako první se odběhla disciplína Požární útok CTIF, kterou naše družstva zatím neběhají. V této disciplíně skončili na 1. místě Uhlířské Janovice A, na 2. místě Uhlířské Janovice B a na 3. místě Kácov A.

         Druhá disciplína byla ta „nejoblíbenější“ a to požární útok. Nejprve se představila kategorie Přípravka, v té se představila tři družstva a naše děti předvedly dva vyrovnané pokusy a ty jim stačily na druhé místo. A toto druhé místo obsadila naše přípravka i v celkovém hodnocení Plamenu.

         Poté následovaly netradičně pokusy kategorie starších. V této kategorii jsme byli svědky asi největšího překvapení. Uhlířské Janovice při obou pokusech neměli na savci koš, což znamenalo dva neplatné pokusy a zároveň pád v celkovém pořadí na druhé místo za Kácov. Naše družstvo se díky zlepšení v druhém pokusu posunulo na druhé místo v této disciplíně a to jim zajistilo v celkovém hodnocení Plamenu čtvrtou příčku.

          Na závěr předvedly své umění mladší děti. Za nás nastoupila dvě družstva. Močovice B předvedli útok v čase 27,57 s a to dnes stačilo na 6. místo a v celkovém pořadí na místo dvanácté. Naše Áčko dokončilo pokus v čase 25,36 s což stačí na 3. místo. V celkovém pořadí Plamenu obsadilo toto družstvo osmou příčku.

         TM

 

 

Náhledy fotografií ze složky Plamen v Močovicích