Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní kolo hry Plamen v Kutné Hoře

29. 10. 2012

 

Okresní kolo hry Plamen

 

Rok s rokem se sešel, je tu znovu podzim a k němu patří podzimní kolo hry Plamen. Před rokem to pro nás byla první soutěž, které se naše družstva zúčastnila po založení kroužku. V sobotu 20.10. jsme my vedoucí, přijeli do Kutné Hory na stadion Olympia se čtyřmi družstvy. Jedno družstvo přípravky, dvě družstva mladších dětí a jedno družstvo starších. Naše družstva se připravovala na štafetu 4x60m a štafetu CTIF. Příprava nebyla dlouhá a jelikož máme věkově dost široký rozptyl, není jednoduché při tréninku vše precizně nacvičit se všemi dětmi.

         V kategorii přípravek nastoupila do závodů dvě družstva (Močovice a Svatý Mikuláš). První disciplína byla štafeta 4x60m. Naše družstvo ukázalo, že se vše dobře naučilo a bez větších problémů tuto štafetu vyhrálo. V další disciplíně ,,Mravenečci,, díky 10 trestným vteřinám za drobnou chybičku skončili na druhém místě. Po podzimní části, se se Svatým Mikolášem dělíme o první místo.

         V kategorii mladších nastoupilo celkem 12 družstev. Ve štafetě 4x60m se našim družstvům dařilo podle očekávání „A“ skončilo na 6 a „B“ na  9 místě. Ve štafetě CTIF bojovaly děti následovně. Naše družstvo označené jako „A“ , skončilo na sedmém místě. Tady můžeme zase litovat 10 trestných sekund za drobné a možná i zbytečné chyby, které nás odsunuly z druhého místa na sedmé. Naše „B“ družstvo se umístilo na osmém místě (bez trestných sekund). Po podzimní části je „A“ na 7. místě a „B“ na místě 10.

         Kategorie starších byla obsazena pěti družstvy. Ve štafetě 4x60 obsadili naši hasiči 4. příčku i přes jeden neplatný pokus. A ve štafetě CTIF skončili na 3. místě. V průběžném pořadí po podzimní části nám patří 4. příčka. K družstvu starších musím ještě připojit poděkování, za pomoc při organizaci rozběhů mladších a přípravky. Jejich pomoc při přípravě a samotném závodu byla perfektní a my vedoucí, jsme za ní moc rádi .

         Nutno dodat, že na přípravu a trénink, těchto disciplín, jsme měli dost málo času (naše děti dávají přednost tréninku požárního útoku) a na disciplínu štafety požárních dvojic naši hasiči ani nenastoupili. To se také dost projevilo na průběžném pořadí. Nicméně jsme spokojení s nasazením a výkonem všech dětí. A tentokrát i s pomocí rodičů, při zajištění naší účastí na těchto závodech. Tímto závodem nám skončila pro letošní rok venkovní schůzková činnost a my se přesuneme do sokolovny.

         Jediné dvě venkovní akce, které nás v tomto roce ještě čekají jsou: Drakiáda a zdobení vánočního stromečku. O obou akcích budeme na naších stránkách včas informovat. Termín Drakiády bude určen asi 3-4 dny předem, protože vždy čekáme na předpověď počasí.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Plamen 2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář