Jdi na obsah Jdi na menu
 


podzimní kolo Plamene - Krchleby

12. 11. 2013

 

Okresní kolo hry Plamen
 
A je tu znovu podzim a k němu patří podzimní kolo hry Plamen. Tentokrát se soutěž konala v Krchlebech. Díky pracovní vytíženosti o ní informujeme až nyní. SDH Močovice reprezentovala dvě družstva mladších dětí a jedno družstvo starších. Naše družstva se připravovala na štafetu 4x60m a štafetu CTIF. Příprava nebyla dlouhá, a jelikož nám skončilo pět dětí ve starších a skoro všechny z přípravky přešly do mladších, bylo co trénovat. Proti loňské přípravě nám přibyly dvě vedoucí z řad končících dětí v kategorii starších.  
         V kategorii mladších nastoupilo celkem 13 družstev. Štafetu dvojic, jsme neběhali. Ve štafetě 4x60m se našim družstvům dařilo asi tak, jak jsme čekali. „A“ skončilo na 4 a „B“ na 10 místě. Ve štafetě CTIF bojovaly děti lépe, než jsme doufali. Naše družstvo označené jako„A“, obsadilo první místo a „B“ družstvo se umístilo na čtvrtém místě. Po podzimní části je „A“ na 5. místě a „B“ na 9 místě.
         Kategorie starších byla obsazena čtyřmi družstvy. Ve štafetě 4x60 obsadili naši hasiči 3. A ve štafetě CTIF skončili na 4. místě. V průběžném pořadí po podzimní části nám patří 4. příčka.
         Ještě máme před sebou dvě venkovní akce, které nás v tomto roce čekají, jsou to: Drakiáda a zdobení vánočního stromečku.
O obou akcích budeme na našem webu včas informovat.
Termín Drakiády bude nejspíše v neděli 17.11. Tento termín bude potvrzen a místo konání upřesněno 3-4 dny před drakiádou. Vše záleží na předpovědi počasí.
 

Náhledy fotografií ze složky podzimní Plamen 2013