Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šedesátky 2019

16. 5. 2019

Dne 28. dubna 2019 se naši členové zúčastnili běhu na 60 m překážek. Zastoupení bylo ve všech věkových kategoriích. Naše nejstarší členky, dorostenky, sice běžely pod OSH, ale i to se počítá J Reprezentovala nás Píšková Eliška, Čochnářová Iveta a Moravcová Simona.

Z kategorie starších si závod na 60 m překážek vyzkoušela Kafková Sára (21.), Moravcová Pavla (22.). Z chlapců byl jediný zástupce – Píška Pavel (5.).

Mladší kategorie byla zastoupena v obsazení dívek – Marešová Kačka (13.), Moravcová Deniska (16.), Plánočková Terezka (24.), Farkačová Eliška (26.). Za chlapce to byl Baranec Ondřej (20.), Richard Vašek (27.), Novotný Vojta (32.), Mysliveček Ondra (37.).

Za přípravku nás reprezentovalo naše „želízko v ohni“, na které jsme spoléhali nejvíce, a to vzhledem k umístění v předchozích letech. Kroupová Magdaléna se umístila na krásné medailové pozici a domů si přivezla bronz J

Všem zúčastněným patří velká gratulace a poděkování.

Těšit se budeme opět na dalších závodech, tentokrát ale již v soutěži družstvech. Čeká je několik kol v královské disciplíně, požárních útoků.

                                                                                                                                 ZK

 

 

Náhledy fotografií ze složky 60m - 2019