Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soptík 2013 va Žlebech

11. 6. 2013

 

Soptík ve Žlebech
 
V neděli 9. 6. jsme vyrazili do Žlebů na druhé kolo Soptíka. Po delší době, kdy jsme si „užívali“ deštivých a chladných dní, nás čekal den plný sluníčka.
            Jako první, se představily přípravky. V této kategorii se na plato postupně postavila zase jen dvě družstva a to: naše a Svatý Mikuláš. V letošním roce se nám v této kategorii nedaří tak jako v loňské sezoně. Zatím se nám nedaří na soutěžích předvádět časy, které umíme zaběhnout na tréninku a i tentokrát nám čas 44,80s stačil na druhé místo.
            Mladší děti měly v neděli dost velkou absenci. Z pravidelných účastníků se tentokrát z různých důvodů omluvilo 7 dětí a to je na dvě družstva fakt dost. Naše „B“ zaběhlo čas 28,48s a to stačilo na osmé místo a v průběžném pořadí je toto družstvo na šestém místě. Zato naše „A“ v kterém jsme museli udělat hned tři změny proti minulému kolu, zaběhlo čas 22,38s. Díky tomu, že družstvo Uhlířské Janovice „A“ dokončilo útok v čase 22,39s., zrodilo se druhé vítězství našeho družstva  a to o nejmenší rozdíl, který umí časomíra na Soptíku změřit. V průběžném pořadí vede naše družstvo právě před Uhl. Janovicemi.
Starší kategorie byla tentokrát obsazena jen třemi družstvy. Naše družstvo dostalo v prvním pokuse NP a tak  mělo v tom druhém co dohánět. I v tomto družstvu jsme museli dělat nějakou změnu a možná i díky tomu jsme nedokázali atakovat rozjeté Uhlířské Janovice, které nasadili časem 19,09s vysokou laťku. My jsme zaběhli čas 27,35s a to nám stačilo na druhou příčku. Na druhém místě jsme i v průběžném pořadí Soptíka.
            Příští kolo se poběží už příští neděli 16.června  v Kácově.
 
TM
 

Náhledy fotografií ze složky Soptík 2013 - Žleby